Ignosticist

ignosticist

Motorbreath. Registered User. gisproject.eu: Apr Inlägg: Nej, jag är inte religiös. Jag är ignorant eller vad det nu hette. Edit: Ignosticist var det. Om du är ignosticist, och inte har en definition på Gud borde du anse att frågan om dennes existens är meningslös, vilket jag till viss del håller. Jag har sen blivit en ignosticist. Jag har upptäckt att Gud är ett begrepp som inte betyder något specifikt. Själva frågan om Gud har blivit. Hur skall man tackla bedrövelsen? Senaste kommentarer - välkommen att fylla på med fler! Jag har säkert också hört uttrycket "i alla regnbågens färger". Familjeband är starkare än vänskapsband. Dagens samhälle är naturligtvis inte perfekt, men jag har vigt mitt liv för att göra det bättre, eller så kommer jag dö medans jag försöker.

Ignosticist Video

A True Believer's Journey from Faith to Agnosticism Motorbreath. Registered User. gisproject.eu: Apr Inlägg: Nej, jag är inte religiös. Jag är ignorant eller vad det nu hette. Edit: Ignosticist var det. Jag har sen blivit en ignosticist. Jag har upptäckt att Gud är ett begrepp som inte betyder något specifikt. Själva frågan om Gud har blivit. Också ignosticist, mer eller mindre. Kan inte ta ställning till gudars existens om de gudarna inte definieras. // L. C. Nielsen Beautiful Railway Bridge of the Silv'ry. Papa Dan, Det hoppas jag med En betydande grupp är medlemmar i islamska församlingar och andra 'icke-kristna' religiösa grupperingar. Användare som besöker denna kategori: Jag är idealist, mitt arv som kristen är vikten av rätt och fel, och jag kan inte försona det som jag finner fel med mina etiska ställningstaganden. Påven har också i dagarna därför gjort uttalanden som understryker kyrkans syn - ett avståndstagande från antisemitism. Religiösa hattar - får det lov att vara en gyllene Det finns mer felfria förebilder att ta efter idag, vars värderingar duger bättre för vår tid.

Ignosticist Video

Arguing for Agnosticism? (Closer to Truth - Season 6, Episode 10) Vilket jag ibland får påhopp från kristna för Jesus ger oss massor av kognetiva knep att lösa våra knutar i själen han låter oss förstå vad kärlek är han hjälper oss att förstå var i livet vi är. Och Jamy M det är mycket intressant det du skriver men är det något man kan fullfölja att ta alla russinen flirt cam chat kakan och skapa en ny religiös grund att stå på. Att ignosticist någon personals bdsm andra chans, att försöka söka ebony red pussy. Under den tid som jag gick till kyrkan och hade en stark religiös tro fanns det många gånger fall där jag ställde samma fråga. Jag kände övervikt av sexvideo dreier uttalanden på ateistsidan. Fem år senare var min världsbild så förändrad från roten upp att jag genomgått en fullständig transformation. Detta handlar om ganska kraftig "bulk" utan träning och i två av grupperna genom att dricka nästa 2,5 L läsk per dag. Och jag undrar än en gång om du inte hade en personlig relation till Gud under dina många kristna år. Jesus är väldigt konsistent i sin attityd MOT familjer. Men eftersom den redan är publicerad så öppnar jag nu upp möjligheten a Jag är nog stark ateist. Texten, i sitt sammanhang, handlar enligt The New Jerome Biblical Commentary om att förneka Jesus - och om förlåtelse för dem som omvänder sig. Det jag tror är att de flesta människor känner sig obekväma med tanken att dom inte vet något, därav en tro på Gud eller det motsatta, ateism. Dock kan jag visst acceptera ett "jag vet för lite för att uttala mig"-svar och ser ingen intellektuell brist i det hela. Tack för infon btw, uppskattas: Så, svara gärna "ja" eller "nej", för någon allmän definition på "Gud" finns inte. Diskutera allmänt om vetenskap, pseudovetenskap och folkbildning, t. ignosticist

0 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *